BELANGRIJK: Installatie nieuwe root en intermediate certificaten

Binnenkort worden de certificaten op de webservice voor het raadplegen van SBV-Z vervangen. De nieuwe certificaten zullen zijn uitgegeven onder een andere hiërarchie. Maakt u gebruik van SBV-Z via een webservice applicatie, dan kan dat gevolgen hebben voor uw toegang.

Wat betekent dit?

Wilt u gebruik blijven maken van de diensten van SBV-Z, dan dient u vóór 21 november te controleren of onderstaande nieuwe root en intermediate certificaten binnen uw softwarepakket worden vertrouwd. Uw softwareleverancier of systeembeheerder kan u hierbij helpen.

certSIGN_ROOT_CA

certSIGN_Enterprise_CA_Class_3_G2

Worden de nieuwe certificaten en root niet vertrouwd, dan kunt u deze handmatig installeren en vertrouwen. De installatiehandleiding van KPN voor deze certificaten vindt u op:

certSIGN OV server CA | KPN Certificaten

Aan de UZI middelen die toegang geven tot SBV-Z wijzigt niets.