Oudere nieuwsberichten en archieffunctie op www.sbvz.nl

Zoekt u een nieuwsbericht op deze website?

  • U vindt de meest recente nieuwsberichten op  de homepage.
  • Oudere berichten bereikt u via de link Meer nieuws, links onderaan de homepage, boven de blauwe balk. Of ga direct naar Actueel | SBV-Z.

Via de archieffunctie op de website kunt u ook gedepubliceerde content nazien op een gewenste datum in het verleden. Hieronder leest u hoe dat werkt.

Algemene nieuwsberichten

Nieuwsberichten over algemene onderwerpen, dus niet storing/onderhoud, blijven 2 jaar zichtbaar op de site. U vindt deze via Actueel | SBV-Z.

Nieuwsberichten over storing/onderhoud

Als een storing verholpen is, wordt dat als mededeling toegevoegd aan het originele storingsbericht. Onderhoudsberichten geven altijd aan tot welk tijdstip het onderhoud duurt.
Berichten over storingen en onderhoudsactiviteiten blijven minimaal 30 dagen zichtbaar op de site. Daarna worden deze gedepubliceerd om verwarring te voorkomen.

Archief: zo vindt u oudere content terug

Wilt u zien wat er op een bepaalde pagina van deze website stond op een bepaalde datum? Via de Archieffunctie kunt u alle pagina’s terugvinden. U vindt de archieffunctie https://cibg.sitearchief.nl/?subsite=sbv-z#archive

In het pull down menu dat links op uw scherm verschijnt, kiest u voor Sectorale berichtenvoorziening in de Zorg. In de kalender kiest u de gewenste datum. U krijgt nu de SBVZ-pagina zien op de gekozen datum.

Hieronder een voorbeeld van de homepage op 20 april 2024.

Homepage SBVZ. Elke webpagina uit het verleden is op te halen via de archieffunctie.
Homepage SBVZ. Elke webpagina uit het verleden is op te halen via de archieffunctie.

Geen nieuwsberichten missen?

Via de nieuwsvoorziening kunt u alle nieuwsberichten automatisch ontvangen per e-mail. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen, inclusief onderhoud en storingen. Meld u aan via Abonneren op het laatste nieuws | SBV-Z