SBV-Z BSN in de zorg, onze zorg

De SBV-Z is een product van het CIBG. Het CIBG is een agentschap van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Het CIBG is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om de informatie op deze website compleet, actueel, juist en toegankelijk te houden. De website voldoet dan ook aan de webrichtlijnen van de overheid. Wanneer u formulieren op deze website invult, behandelen wij deze informatie vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend waarvoor deze zijn verstrekt.

Downloaden van bestanden

Voor het bekijken van de documenten hebt u Acrobat Reader nodig. Staat Acrobat Reader niet op uw computer, dan kunt u dit programma gratis downloaden.

Vragen en opmerkingen

Heeft u een opmerking of vraag over de inhoud van de website, neem dan contact op via info@cibg.nl. Wij behandelen uw e-mail binnen vijf werkdagen.

Responsible disclosure

Ontdekt u een zwakke plek in een van de ict-systemen van de Rijksoverheid? Laat het weten voordat u dit aan de buitenwereld kenbaar maakt, zodat de Rijksoverheid eerst maatregelen kan treffen. Dit heet responsible disclosure. E-mail uw bevindingen naar responsibledisclosure@rijksoverheid.nl.