Onderhoud WID-controle Vreemdelingenkaart en BvBSN productieomgeving op 21 september 2021

Verschillende werkzaamheden en hun impact

BVV

Op 21 september 2021 vindt er tussen 19:00 uur en 19:30 uur onderhoud plaats op de productieomgeving van de BVV. Tijdens de werkzaamheden op de BVV is het toetsen van de geldigheid van een Vreemdelingenkaart in de Beheervoorziening BSN niet mogelijk.

BvBSN

Op dezelfde datum vindt er  tussen 19:00 uur en 21:00 uur   spoedonderhoud plaats op de BvBSN productieomgeving.

Gedurende het onderhoud kunnen er enkele korte onderbrekingen optreden tijdens het opvragen van gegevens uit BVBSN. Mocht u tijdens de korte onderbrekingen geen verbinding kunnen maken, probeer het dan nogmaals op een later tijdstip

Vragen?

Voor meer informatie over deze aankondiging kunt u contact opnemen met de Frontoffice van RvIG.
T 088 900 1000
E info@rvig.nl