Vervanging acceptatie servercertificaten SBV-Z (webservice-acc.sbv-z.nl)

Op vrijdag 7 mei 2021 gaat de Sectorale Berichten Voorziening in de Zorg (SBV-Z) haar webservice-acc.sbv-z.nl servercertificaat vervangen. Na deze wijziging is het mogelijk dat u de acceptatieomgeving van SBV-Z niet meer kunt bereiken. In dit bericht leest u wat u moet doen.

Wat moet u doen?

Neem contact op met uw ICT-afdeling en/of -leverancier wanneer u wilt weten of deze wijziging impact heeft op uw systeem.

Publieke delen servercertificaten

Verifieert u de identiteit aan de hand van het certificaat op het laagste niveau van de keten, het servercertificaat van SBV-Z? Dan moet u het publieke deel van het acceptatie servercertificaat opnemen in uw truststore.
Het publieke deel van het nieuwe acceptatieservercertificaat kunt u hier downloaden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail info@sbv-z.nl.