Abonneer u op nieuwsupdates van SBV-Z

U bent van ons gewend dat u nieuwsupdates van de website van SBV-Z waarschijnlijk ook rechtstreeks via een e-mailbericht in uw mailbox ontvangt.

Wij willen u erop attenderen dat u zich voortaan kunt abonneren op een nieuwsvoorziening vanaf deze website . U kunt dan zelf aangeven of u het nieuws bij iedere update wilt ontvangen of liever dagelijks dan wel wekelijks.

U kunt zich eenvoudig opgeven via nieuws van sbv-z . Mocht deze link niet werken, dan kunt u eerst een andere browser proberen (Chrome of Firefox). Ook kunt u naar Nieuws en alle nieuwsberichten waar u een knop vindt 'Abonneren op het laatste nieuws'. Ook hier geldt: als het niet werkt, probeer het via een andere browser. 
Daar leest u ook hoe wij vertrouwelijk omgaan met uw gegevens. U kunt zich altijd ook eenvoudig weer afmelden voor deze nieuwsvoorziening.

Wij hopen dat u deze service op prijs stelt. Vanaf november 2019 versturen wij geen e-mails met nieuwsupdates meer.