Abonneer u op nieuwsupdates van SBV-Z

Wilt u gemakkelijk op de hoogte blijven van nieuws en wijzigingen rond SBV-Z? Graag wijzen wij u erop dat u zich daarvoor kunt abonneren op een nieuwsvoorziening vanaf deze website . U kunt dan zelf aangeven of u het nieuws bij iedere update wilt ontvangen of liever dagelijks dan wel wekelijks.

U kunt zich eenvoudig opgeven via nieuws van sbv-z .

Mocht deze link niet werken, dan kunt u eerst een andere browser proberen (Chrome of Firefox). Ook kunt u naar Nieuws en alle nieuwsberichten waar u een knop vindt 'Abonneren op het laatste nieuws'. Ook hier geldt: als het niet werkt, probeer het via een andere browser. 
Daar leest u ook hoe wij vertrouwelijk omgaan met uw gegevens. U kunt zich altijd ook eenvoudig weer afmelden voor deze nieuwsvoorziening.

Wij hopen dat u deze service op prijs stelt.